Forberedelse: 15 minutter

Tilberedning: 30 minutter

Nok til: 4 personer


Ingredienser:

  • 500 g. kyllingefars
  • 3 peberfrugter i forskellige farver
  • 1 stort eller 2-3 små rødløg
  • 1 brev taco krydderi
  • 1 glas salsa
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 poser ris
  • 200 g. cherrytomater
  • Revet ost

Sådan gør du:

  • Skær rødløg og peberfrugter i skiver og tomater i halve
  • Start med at stege peberfrugter og løg møre på en pande
  • Sæt dine ris til at koge imens grøntsagerne steger
  • Når grøntsagerne er møre, tages de af panden
  • Kom kyllingefars på panden og begynd at bryd det op i mindre stykker
  • Hæld taco krydderiet ud over farsen og sørg for at blande det godt sammen
  • Når farsen er ved at være gennemstegt kommer du en dåse hakkede tomater på panden og blander det hele godt sammen igen
  • Lad det simre et par minutter.
  • Du kan nu blande grøntsagerne i igen, tilføj majs og de halve cherrytomater og servere det hele med ris, salsa og revet ost
  • Eller du kan dele det op i bøtter og planlægge næste uges madpakker / meal preps ud fra det

Den her opskrift fungerer både som aftensmad eller som meal prep til ugens madpakker, hvis du ligesom jeg, ikke længere har adgang til en kantine på din arbejdsplads.
Laver jeg den til aftensmad, koger jeg 2 poser ris til. Laver jeg den til meal prep koger jeg 3 poser ris og deler det op i 6 bøtter. Billederne er taget fra en meal prep dag.

Vi skal bruge kyllingefars, en glas salsa, majs, ris, cherrytomater, peberfrugter i alle farver, rødløg, taco krydderi, hakkede tomater og revet ost. Jeg har også lavet opskriften med kalkunfars, det fungerer præcis lige så godt.

Start med at skære alle peberfrugterne i fine strimler.

Rødløget skæres i skiver.

Og cherrytomaterne halverer jeg.

Olie på en pande. En Onyx pande vel at mærke, vi fik dem i bryllupsgave og de er alle pengene værd, det må jeg bare sige.

Start med at stage peberfrugter og rødløg møre på panden.

Sæt samtidig risene til at koge.

Se lige et festfyrværkeri af farve, man føler sig jo helt sund bare ved at kigge på et.

Når grøntsagerne er møre, tages de af panden.

Vi tager nu kylingefarsen og kommer på panden og bryder den op i små klumper.

Hæld taco krydderiet over og bland det godt sammen. Ja jeg bruger metalredskaber i min pande, for det kan man med en Onyx pande.

Når kødet er ved at være gennemstegt, tilføjer du dåsen med hakket tomat.

Rør det hele godt sammen og lad det simre lidt. Hvis du serverer det til aftensmad, så kom peberfrugter og løg tilbage i panden og tilføj også majs og cherrytomater lige før servering, så de kan blive lune. Server det så med ris, salsa og revet ost.

Jeg lavede madpakker til den kommende uge, så i stedet fordelte jeg alt i seks bøtter.

Hver bøtte har ris, grøntsager, kødsovs, majs, cherrytomater, salsa og revet ost. Ind i køleskabet med dem og så er det bare at poppe dem i mikroovnen et par minutter til alt er varmt. Rør godt rundt i det, så alt fordeles jævnt og så er der frokost.