En flaske Verdi og en spand blommer

En flaske Verdi og en spand blommer

Min lille hjemmeside er egentlig mest (tror jeg) mit eget opslagsværk på opskrifter, jeg jævnligt bruger. På den måde har jeg dem samlet et sted og kan altid finde den der gode opskrift igen. Og derfor deler jeg i dag en blommemarmelade. Ikke for jeres skyld, men for min egen skyld, jeg skal nemlig bruge den om lidt.

Det der skete var. I går var vi på Hogager Marked og løb ind i nogle af naboerne. De bød på en øl på terrassen, vi sagde ja tak og jeg tog en flaske Verdi med. Efter at mændene havde fået et par øl og Verdien var tømt, hjalp jeg med at høste lidt blommer. Så tog vi hul på en Rosé og nu har jeg så en kæmpe spand blommer stående i køkkenet og er jo nødt til at gøre noget ved dem. Altså har jeg brug for min blommeopskrift og det er lidt nemmere, at have telefonen med mig i køkkenet, end hele computeren.

Dermed ikke sagt, at du ikke godt må prøve opskriften, hvis dit blommetræ også er i fuld gang med at levere. Blommemarmelade er en af favoritterne her i huset, så du har min fulde opbakning til at gå i gang.
Og vi siger samtidig tak til vores fantastiske naboer, både for hyggen og selskabet og de mange blommer.

Blommemarmelade