Tøseglas

Det her med at finde på gaver til teenagepige eller præ-teenagepiger, kan faktisk godt nogle gange være lidt svært. Indtil jeg så nogle ideer i denne stil på Pinterest. Det var simpelthen genialt og jeg kan garantere, det vil være en succes, eftersom min 12-årige papdatter ikke kun hjalp mig med at opstille disse fine glas, men også bagefter hapsede halvdelen af tingene og stak af ind på værelset med det. Brug ideerne til en konfirmation, der kan jo evt. gemmes lidt penge i blandt også, hvis man synes, brug det til fødselsdage, eller til din venindes studentergilde. Udskift tingene med produkter der er alderssvarende og så går man for øvrigt aldrig galt af en tur gennem Bodyshop eller Normal.

1

Jeg gik lidt amok i Normal, der var så mange fede små ting, cremer, læbepomader, solcremer, ansigtsmasker, neglelak, parfumer osv. Lidt naivt troede jeg, at jeg kunne få alle disse ting ned i ét glas, hvor dum var jeg lige? Der er absolut ikke en velfungerende rumopfattelse hos mig.

2

Jeg fandt disse fine store glas på et loppemarked sidste år. Men du kan faktisk bruge præcis de glaskrukker og størrelser du er til. Jeg overvejede også den store glaskrukke, der følger med de store bolcher man køber ved Fleggaard. Men den stod på arbejde, så den kunne jeg ikke bruge i dag.

3

Pak krukkerne med gaverne til teenagepigen. Eller drengen, vi dømmer ingen her. Vi startede det første glas med et udvalg af læbepomader, der hver især skulle smage som sommerens favorit-is. De duftede i hvert fald godt.

4

Så kom vi en lille parfume og to fede neglelak i.

5

Og til sidst et par neglefile og ansigtsmaskerne. En sløjfe på eller cellofan omkring og så har du den fedeste tøsegave her.

6

I krukke nr. to puttede vi et Skittles hindbær duftlys og en badesvamp ned. Duftlyset var det første Freia hapsede.

7

Så fandt vi den sødeste strawberry cupcake håndcreme og babylips læbepomade.

8

Og til sidst to solcreme og ansigtsmaskerne. Freia var særligt begejstret for de smarte små solcremer, hun syntes de var fikse lige at have med i tasken, når man havde brug for det.

9

I vores tredje krukke gik vi all in på håndcremerne. Jeg havde fundet fem af de her små søde håndcremer i Normal og da jeg ofte har svært ved at bestemme mig, købte jeg alle fem.

10

Den lille til venstre har jeg efterhånden næsten tømt selv. Den dufter rigtig sødt og gennemtrængende, men den er super god til mine hænder.

11

Jeg er vild med deres lille størrelse og deres lidt retro udseende. Det samme var Freia, så hun hapsede også straks en af disse, da vi var færdige.

12

Til at holde dem fast ud mod siderne brugte vi en badesvamp ned i midten. En rigtig selvforkælelses-krukke.

13

Denne udgave var vores favorit. Vi startede med en stor pose slikkepinde (som vi samme aften satte til livs, mens vi så Tayson bestå sin første prøve til hundetræning).

14

Vi brugte igen læbepomaderne med sommeris-smag og to neglelak i tidens farver.

15

Og de to ansigtsmasker, som Freia og jeg selv planlægger at bruge, når vi en gang får tid til at holde en rigtig tøseweekend. Vi skal bare lige have smidt drengene ud hjemmefra.

16

Vi toppede den af med en af de søde små håndcremer igen.

Mulighederne er mange i disse tøseglas, og selvom jeg er 32, tror jeg faktisk jeg ville elske at få sådan et glas. Jeg overvejer at lave et til min svigerinde, der pt. venter min lille niece. Der er garanteret masser af selvforkælelsesting til en nybagt mor, hun vil elske at få pakket ned i et fint glas.