Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Nok til: 1 majsbrød
Ingredienser:
- 6¼ dl. mel
- 3¼ dl. majsmel
- 1¼ dl. sukker
- 4 spsk. bagepulver
- 6¼ dl. yoghurt
- 225 g. smør
- 2 æg
Sådan gør du:
- Start med at smelte smørret i en lille kasserolle og stil det til side
- I en stor skål blander du mel, majsmel, sukker og bagepulver
- Tilføj yoghurt og æg og rør det sammen
- Bland det smeltede smør i
- Kom dejen i en form og bag det ved 180 grader i 30 minutter
Med vores Broil King fulgte et lille hæfter med opskrifter, inkl. naturligvis en opskrift på grillet kalkun, stuffing og majsbrød. Af de mange forskellige majsbrød jeg efterhånden har afprøvet, var denne her klart den bedste. Lidt sent at finde den bedste opskrift, når vi nu samtidig har aflyst Thanskgiving fremover. Men derfor kan man jo godt en gang i mellem lave et lille majsbrød, lægge en lille kalkun i lage og smide den på grillen, bare for hyggens skyld.
Vi skal bruge majsmel, almindeligt mel, sukker, bagepulver, yoghurt, smør og æg. Meget enkelt faktisk.
Start med at smelte smørret og stil det til side.
I en stor skål blander du mel, majsmel, sukker og bagepulver.
Tilføj så yoghurt og æg og rør det hele sammen.
Det er lidt noget klumpet stads, men det skal nok blive bedre.
Bland det smeltede smør i mens du rører.
Så er vores dej faktisk klar.
Læg et stykke bagepapir ned i bunden af en form og lad det falde ud over siderne. Kom dejen ned i formen og bag den ved 180 grader i 30 minutter.
Bagepapiret hjælper med at løfte brødet nemt ud af formen efter det er bagt. Lad det køle af, og så er vores majsbrød klar til at blive til stuffing.