Velkommen efterår
Bladene er begyndt at falde i haven, to af de tre bede i køkkenhaven er tømt og ved at blive ryddet op af hønsene, hyldebærrene er begyndt at få farve og jeg er begyndt at sætte stearinlys frem hist og her. Jeg elsker efterår, så længe jeg kan være et varmt sted og kigge ud på alt det kølige derude.
Claus er i fuld gang med at bygge et viktualierum til os, det bliver fantastisk og stort og med masser af plads til min ekstra ovn, det ekstra køleskab, de to frysere, masser af skabsplads til køkkenredskaber og hjemmelavede lækkerier og jeg ELSKER det. Men allermest ser jeg frem til, at vi snart får installeret vores luft til vand pumpe, så vi kan få varme på i huset igen, for her er dælme godt nok køligt om aftenen.
Efteråret er ankommet, det er køligt og det kræver lidt ekstra lækkert. Vi er begyndt at kigge på supper og varme tærter som en del af vores madplan, men en god hjemmelavet marmelade er altså fantastisk at stå op til en søndag morgen.
Så her har vi i dag en lækker suppe og en god marmelade.
Mulligatawny suppe
Tranebær-æble marmelade