Forberedelse: 30 minutter
Tilberedning: 3 timer i køleskabet
Nok til: Chokoladepavlova
Ingredienser:
- 150 g. lys chokolade
- 4 dl. piskefløde
Sådan gør du:
- Smelt chokoladen over et vandbad, tag det af vandbadet og lad det køle lidt ned
- Pisk fløden til let flødeskum
- Rør de to ting sammen og sæt det i køleskabet i minimum 3 timer
- Serveres i portionsglas eller brug det i pavlovaen
Denne lyse chokolade mousse er til chokoladepavlovaen med friske bær. Du kan sikkert også bruge den til andre ting, men indtil videre har jeg kun brugt den i pavlovaen. Du skal dog ikke lade dig begrænse af det, slå dig løs.
Ingredienslisten er lige til at overskue her. Piskefløde og lys chokolade. Det var vist lige til at finde ud af.
Kom 150 g. lys chokolade op i en varmefast skål. Vi bruger selvfølgelig Marabou, det ved du jo godt.
Sæt skålen i et vandbad på komfuret og lad det smelte langsomt over svag varme. Når chokoladen er smeltet, tager du skålen op af vandbadet og lader den køle af.
Fin d4 dl. piskefløde frem.
Kom et i en skål og pisk løs til du har en let flødeskum. Jeg elsker den her kande, den har det perfekte låg til at piske ting, der har det med at svine.
Husk kun at piske det let.
Chokoladen er smeltet og kølet lidt af.
Kom chokoladen op i flødeskummet og bland det godt sammen.
Sæt moussen på køl i minimum 2-3 timer. Server den i portionsglas eller brug den i pavlovaen.