Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Nok til: 4 personer
Ingredienser:
- 500 g. svinefars
- 1 pk. bacontern
- 2 store gulerødder, groft revet
- 200 g. grønne ærter
- 1 pk. philadelphia neutral
- 140 g. tomatpure
- 1½ spsk. karry
- Salt og peber
- Serveres med pastaskruer
Sådan gør du:
- Start med at sætte en gryde vand over til pastaen
- Steg baconternene sprøde i en gryde
- Når de er sprøde kommer du svinefarsen i gryden og bruner det
- Tilsæt karry, tomatpure og philadelphia og lad det simre et minut eller to
- Tilføj gulerødderne og ærterne, vend det hele rundt og smag til med salt og peber
- Server med pastaskruer
For et par år siden begyndte jeg at træne en hel del, hvilket gav nogle fantastiske sideeffekter i form af vægttab, bedre kondi, muligheden for selv at blive instruktør, personlig udvikling og ikke mindst nye, fantastiske mennesker, der beriger mit liv. Særligt holder jeg af Marlene, der ofte ledsager mig, når jeg kører til træning i Silkeborg. Marlene er stærkt troende, mens jeg på ingen måde er religiøs. Jeg beundrer hendes stærke tro og den kærlighed og ro hun altid udstråler. Hun er på mange måder en total modsætning af mig og på samme tid inspirerer hun mig og får mig til at ønske, at jeg kunne dele hendes tro. På trods af vores forskellige religiøse baggrunde, så har vi alligevel meget ens meninger om mange ting. Vi har altid nogle fantastiske dybe og lærerige snakke på vores ture til og fra Silkeborg, hvilket jeg værdsætter helt enormt meget. En uge uden min Marlene-tid er en meget trist uge.
På en af vores seneste ture kom vi til at snakke om aftensmad og manglen på inspiration, når der går lidt for meget hverdag og gentagelser i den. Og selvfølgelig kunne Marlene hjælpe med nye ideer. Allerede nogle få dage efter prøvede vi denne opskrift og den kan helt klart anbefales. Den hedder oprindeligt Gris på italiensk, men nu har jeg omdøbt den til Marlenes italienske gris for at ære hende.
Opskriften er fantastisk nem og hurtig. Det er nok noget nær det hurtigste mad, jeg har prøvet at lave, ud over toast.
Du skal bruge pastaskruer, svinefars, bacontern, gulerødder, flødeost, tomatpure, ærter, karry og salt og peber.
Start med at sætte en gryde vand over til pastaen. Du kan roligt sætte det over allerede nu, for fra nu af går det stærkt. Husk at komme pastaen i vandet, så snart det koger.
Start med at smide baconternene i en gryde og steg dem sprøde. En opskrift, der starter med bacon, kan kun blive en succes.
Mens baconternene passer sig selv, skræller og river du gulerødderne groft.
Så er vores bacon ved at være sprødt og vi kan fortsætte.
Kom svinefarsen ned i gryden til baconternene og brun kødet.
Når kødet er brunet kommer du 1-1½ spsk. karry ned til det. Hvor meget karry du bruger afhænger af, hvor glad du er for karry. For os passede 1½ spsk.
Kom også tomatpureen ned i gryden.
Kom flødeosten ned i gryden og lad det hele koge sammen et minuts tid.
Det ser jo allerede helt lækkert ud, men vi skal også have lidt grøntsager i.
Kom de revne gulerødder ned i gryden og rør det hele sammen. Lad det simre et minuts tid igen. Husk at smage til med salt og peber. Ja, det har en meget orange farve, men stol nu på mig. Og på Marlene.
Kom ærterne i retten, vend det rundt og så er retten klar til servering. Så jeg håber, at din pasta også er klar.
Så er der serveret, Marlenes italienske gris med pasta. Det smagte fantastisk, det var sindssygt hurtigt at lave og det kan stærkt anbefales at prøve denne ret på dage, hvor det skal gå lidt ekstra stærkt.