Forberedelse: 10 minutter
Tilberedning: 12 minutter
Nok til: 48 minimuffins
Ingredienser:
- 5 dl. mel
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. natron
- ½ tsk. salt
- 4 dl. kærnemælk
- 2 store æg
- 3 spsk. usaltet smør, smeltet
- Hindbær
- Blåbær
- Chokoladedråber
Sådan gør du:
- Rør mel, sukker, bagepulver, natron og salt i en skål
- Bland kærnemælk, æg og smeltet smør i en anden skål
- Rør de to skåle sammen
- Smør en minimuffinpande med bagespray og kom en skefuld i hver hul
- Pynt med hindbær, blåbær og chokoladedråber og bag dem ved 205 grader i 12 minutter
- Serveres lune med sirup og sprød bacon
Det her er simpelthen den sødeste morgenmad jeg nogensinde har lavet. Og så er den både yderst velsmagende, nem og ungerne er vilde med den.
Jeg er sikker på, du også kan bruge opskriften til almindelige morgenmadspandekager, men prøv disse små muffinpandekager. De vil f.eks. se fantastiske ud ved en morgenbuffet eller en brunch.
Du skal bruge mel, salt, sukker, bagepulver, natron, kærnemælk, æg, usaltet smør og til pynt lidt hindbær, blåbær og små chokoladedråber.
Start med at blande 5 dl. mel, 2 spsk. sukker, 1 tsk. bagepulver, ½ tsk. natron og ½ tsk. salt i en skål.
I en ny skål blander du 4 dl. kærnemælk, 2 store æg og 3 spsk. smør, der er smeltet.
Hæld nu mælkeblandingen over i melblandingen og rør det hele sammen.
Så er vores dej klar.
Spray en minimuffinpande med bagespray og kom en skefuld dej i hvert hul. Jeg købte faktisk denne minimuffinpande kun fordi Freia fandt denne opskrift og ville prøve den. Nu er jeg blevet glad for min minimuffinpande og har brugt den til flere forskellige ting.
Kom blårbær, hindbær og chokoladedråber ovenpå de små pandekagemuffins og bag dem i ovnen ved 205 grader i 12 minutter.
Så er vores muffins færdige. Jeg nåede ikke at tage et pænt billede af dem på en tallerken overhældt med sirup (gerne blåbærsirup), så det må du tænke dig til. De smagte fantastisk og vi havde hver vores favoritter. Personligt er jeg vild med hindbærpandekagemuffins.