En mand og hans grill

En mand og hans grill

I sidste uge gik vi på opdagelse på Netflix efter noget, vi gad se. Det endte med et program der hedder Barbecue Showdown, en konkurrence hvor deltagerne konkurrerer i rigtig amerikansk barbecuing, vi snakker brisket, ribs, tilbehør, hele svineriet. Midt i sæson to begyndte Claus at snakke om at få en Traeger grill, så han kan prøve at lave noget af alt det lækre kød, vi så i programmet. Og før vi var færdige med sæson tre, havde han bestilt en. Der er ikke altid langt fra tanke til handling her i huset. Samtidig skal vi jo snart have slagtet vores to tyrekalve, så vi kan se frem til nogle lækre stykker kød, vi kan afprøve på vores nye grill.

Det betyder også, at jeg er gået i gang med at researche det traditionelle tilbehør, hush puppies, mac ‘n cheese, biscuits, sauces og meget mere. Det er jo en helt ny verden af mad, vi skal afprøve. Og har jeg lige bestilt en grillbog skrevet af en af dommerne fra programmet? Ja det har jeg. Har jeg i forvejen fire forskellige grillbøger og tre kogebøger med amerikanske retter, heriblandt garanteret alle de tilbehørsretter, jeg ønsker at prøve. Ja det har jeg også. Men, der er garanteret nogle andre retter i den her bog, som vi skal afprøve, så den er jo faktisk meget nødvendig. Ønsk os held og lykke med vores kommende barbecuing projekt.

I onsdags kom jeg til at love en af mine skønne holddeltagere, at dele denne opskrift med jer. Men så kom jeg hjem, var sulten og træt, glemte alt om det, indtil jeg i går så sidste afsnit af Barbecue Showdown. Så her kommer den, lidt forsinket, men lige i tide til weekenden. Det er en super hurtig, super nem lille snack eller aften-hapser.

Pekan-karamel bar