Jeg føler mig meget voksen i dag

Jeg føler mig meget voksen i dag

Claus og jeg har gennem længere tid snakket om at få styr på papirarbejdet, hvis der skulle ske en af os noget. Godt nok er vi gift, men Claus har to børn fra et tidligere ægteskab, så dels skal vi tænke på, hvad der skal ske, når en eller vi begge er væk. Og dels har vi begge nogle ting, vi skal have skrevet op som særeje i tilfælde af skilsmisse. Ikke at vi planlægger skilsmisse, naturligvis, men hold nu op hvor er det vigtigt at få styr på den slags. Så i sidste uge sendte vi vores ønsker til advokaten og i dag ringede han så og fik stillet alle de rigtige spørgsmål. Nu venter vi blot på udkast, dels til særeje, dels til testamenter og dels til fremtidsfuldmagter. Og så er det jeg nu overvejer, bør jeg advare folk om, at de er sat på listen af fremtidsfuldmagter? Vi har begge peget 4 mennesker i vores liv ud til at have fremtidsfuldmagt, det skulle da være mærkeligt, om alle 4 falder bort før os. Men fortæller man dem det?

Det virker meget voksent, men det virker også bare meget mere trygt. Så snart papirerne er underskrevet og tinglyst, så ved vi, at vi begge er sikret, både i tilfælde af det ene eller det andet.

Når nu alt det voksne og kedelige er overstået, så går vi videre med maden. I dag deler jeg hele to opskrifter, for jeg synes ligesom de hører sammen. Særligt de baked beans er jeg så vild med, at jeg har stået og kigget på denne uges madplan for at se, om ikke der var et sted, de ville passe ind som godt tilbehør. Det er der desværre ikke. Med mindre….. Hvis nu jeg laver om på fredagens menu, tilføjer noget kylling af en art. Det må jeg lige tænke over.

Southern baked beans 

Cheddar biscuits