Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 4 timer
Nok til: 4 personer
Ingredienser:
- 800 g. frossen majs
- 225 g. flødeost
- 2-3 dl. revet cheddar
- 25 g. smør
- ½ dl. fløde
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Dump det hele ned i slow cookeren og rør rundt
- Læg låg på og sæt den på low i 4 timer
- Rør i det en gang i mellem
- Så er der serveret
Det er vist ingen hemmelighed, at Claus og jeg elsker cream corn casserole, men derfor kan vi godt prøve nye udgaver. Som f.eks. denne slow cooker udgave med ost. Jeg synes den er fantastisk, Claus er mere til den originale, men det er okay. Bare vi laver denne udgave hver anden gang.
Der findes ikke nemmere mad, end slow cooker mad, tro mig.
Du skal bruge majs, smør, fløde, flødeost, ost og salt og peber.
Start med at dumpe majsene ned i slow cookeren sammen med flødeosten og smørret.
Tilføj så fløden.
Og rigeligt med cheddar. Gør dig selv en tjeneste, brug en frisk blok cheddar, som du selv river. Det giver altså en anden konsistens end det i pose, der er behandlet og vendt i majsstivelse.
Godt med salt ved. Og så lidt ekstra salt. Og et drys peber eller to.
Rør det hele godt sammen og læg låg på. Giv den 4 timer på low, husk at røre i det en gang eller to undervejs.
Så er der slow cooked cheddar corn casserole.
En god portion op på tallerkenen med fluffy, crispy kartofler og en lækker bøf. Og så er der serveret.