Velkommen efterår

Velkommen efterår

Så blev det efterår i vores lille hus. Og lige nu er vores lille hus lidt mindre end normalt. Stuen er total revet ned indvendig, intet loft, ingen indervægge, ingen isolering. Det er pænt koldt, så stuen er spærret af lige nu. Det betyder også, at Claus og jeg benytter vores kontor til stue i nogle måneder, mens vi bliver ved at sige til os selv, at det bliver godt til sidst.

Bare fordi jeg ikke har nogen stue, betyder det ikke, at der ikke stadig sker ting og sager på gården. Ferdinand vores tyr er i dag blevet hentet af hans nye ejere, så vi er nu nede på en ko og en kviekalv her på gården. Vores kalkunhane er desværre død af uransagelige årsager, så nu går de 4 damer alene rundt, mens jeg prøver at finde ud af, om jeg vil have en ny hane, eller om vi skal sælge de 4 damer og prøve perlehøns i stedet. Bierne er indvintret og hønsene er lukket ud i køkkenhaven. Det var ikke meget, jeg fik ud af køkkenhaven i år, jeg må bare erkende, at energien ikke har været til det og måske er køkkenhaven vokset mig over hovedet. Så planen er over vinteren og foråret, at rive køkkenhaven ned og væk og bygge op på ny, gerne i højbede denne gang. Det skulle gerne gøre det hele mere overskueligt for os. Mest mig.

Derudover har vi jo haft en dejlig ferie i Italien, men vi synes nu nok, at de skulle prøve med lidt salt og peber i deres mad. Italien var varm og larmende, så det er en glæde at komme hjem til stilheden på gården. Eller så stille som der nu kan være, med håndværkere rendende rundt.

I dag skal vi have en lille opdatering. Jeg opdagede, at min opskrift på æble crumble var smaskfuld af fejl, så den blev slettet, og i stedet er der nu lagt en lækker apple crisp ind til jer. Samme koncept, nyt navn og bestemt en efterårs klassiker her på gården.

Apple crisp